Her büyüklükte su deposu temizliği, dezenfeksiyonu hizmeti profesyonel kadromuz ile sağlanmaktadır.

Su depolarının içinde depolanan sular içme suyu amaçlı kullanılmasa bile depo içerisinde oluşan mikroplar (Kolera, Tifo, Dizanteri vb.) banyo tuvalet, bulaşık, çamaşır, diş fırçalanması, ev temizliği gibi alanlarda kullanılması sonucunda insan vücuduna nüfuz etmektedir. Su depoları içerisinde oluşan pas, çamur birikintisi çamaşır bulaşık makinelerinin filtrelerini tıkayarak bozulmalarına yol açmaktadır. Yapılan temizliklerde depolardan haşare, fare, kedi ölüleri, suda yaşayan solucan ve kurtçuklar, mantar ve bakteri oluşumları, çamur birikintileri çıktığı görülmüştür. Depo içerisindeki bu tür oluşumları engellemek yılda en az 1 kez depoların temizliği ile mümkündür. Su depoları Dezenfeksiyon konusunda uzman ve yetkili bir ekip tarafından, özel depo temizliği için üretilmiş kimyasal maddeler ve teknikler kullanılarak yaptırılmalıdır. Ayrıca depo içerisi mutlaka anti bakteriyel epoxy boya ile boyanmalıdır. Örnek Depo olarak her büyüklükteki su deponuzu standartlara ve yönetmeliklere uygun şekilde dezenfekte etmekteyiz.

Kapalı alanda yapılan çalışmalar ağır sanayi, kimyasal madde ve petrol işleme endüstrileri, elektrik, gaz, altyapı gibi kamu hizmetleri uygulamaları, iletişim sistemi uygulamaları, inşaat gibi alanlarda karşılaşılabilecek bir çalışma türüdür. Çok tehlikeli sınıfta yer alabilecek sektörlerin içindeki bir çalışma şekli olduğundan dolayı kapalı alanlarda yapılan çalışmalar üzerinde düşünülmesi gereken bir konudur. Kapalı alanların tasarımlarının belli bir fiziki sınır içinde yer almasından iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları bu alanlarda yeteri kadar yerine getirilememektedir.

 KAPALI ALANLAR VE ÖZELLİKLERİ

 Kapalı Alan Nedir?

Tamamen veya kısmen kapatılmış sınırlı bir hacmi olan, içerisinde sınırlı miktarda hava bulunan ve çalışma yeri olarak tasarlanan alanlar  “kapalı ortam” olarak adlandırılır.Sürekli çalışmaya göre tasarlanmamış olan girişleri ve çıkışları kısıtlı olan alanlar, kapalı alanlar olarak nitelendirilmektedir.

Kapalı alanlar çok çeşitli şekil ve ölçüde olabilir ve ağır sanayi, gıda, kimyasal madde ve petrol işleme endüstrileri, elektrik, gaz, altyapı gibi kamu hizmetleri uygulamaları, iletişim sistemi çalışmaları, inşaat alanları gibi uygulamalar içinde bulunabilirler. Aşağıdaki sayılan yerler birer kapalı alan olarak tanımlanmaktadır.

  • Kuyular
  • Menholler
  • Tüneller
  • Silolar
  • Kanallar
  • Açık Çukurlar ve Havuzlar
  • Soğuk Depolama Alanları ve Ambarlar
  • Depolar ve Tanklar

Genellikle kapalı alanlar çalışanların devamlı çalışma yapmaları için tasarlanmamıştır. Çalışanların bu alanlarda girip çalışabileceği kadar yeterli büyüklüğe sahip çalışma alanları bulunmaz. Bundan dolayı hareket alanı kısıtlanmış bu yerlerde doğal hava hareketleri sağlanamayacağından tehlikeli atmosferik ortamlar oluşmaktadır.

Dış Cephe Temizliği

Dış Cephe Temizliği

Modern Endüstriyel Dağcılık  bu konuda uzmanlaşmış kadrosu ile gerekli tedbirleri alarak binaların

İNCELE
Haşere İlaçlama

Haşere İlaçlama

Haşere ilaçlama hizmeti vermekte olan firmamız, farklı böcek ve kemirgenler için bu uygulamayı yapmaktadır.

İNCELE
Kapalı Alan Çalışmaları

Kapalı Alan Çalışmaları

Her büyüklükte su deposu temizliği, dezenfeksiyonu hizmeti profesyonel kadromuz ile sağlanmaktadır.

İNCELE